egyedülálló

2018.08.02. 18:30

Érdekes élményeket kínálnak idén is a rendhagyó turisztikai napon

Idén is Akadálymentes Turizmus Napra várnak minden fogyatékkal élő és ép érdeklődőt szeptember 8-án Orfűre.

T. V.

A tavalyi évben először megrendezett eseménynek komoly sikere volt, több száz résztvevő érkezett az ország legtávolabbi pontjairól is, hogy részesei lehessenek a különleges élményeknek. Az esemény idén is színvonalas kulturális és gasztronómiai programokat kínál.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élő és egészséges emberek közötti szakadék megszüntetésének fontosságára, a kölcsönös elfogadásra. Az Akadálymentes Turizmus Napján számos turisztikai és sportolási lehetőséget tesznek elérhetővé olyanok számára, akiknek ezekre még nem nyílt lehetősége. A szervezők élményeket szeretnének nyújtani a fogyatékkal élőknek például akadálymentes kerékpárok kipróbálásával, motorozással, motorcsónakázással, vitorlázással, a látássérülteknek autóvezetéssel, sárkányhajózással, kajakozással, lovaglással, horgászattal. Mindezt zene, bűvészelőadások, kézműveskedés, és finom falatok mellett élvezhetik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!