Mohácsi sörfeszt

2018.08.10. 15:05

Kis Grófo és Opitz Barbi is énekel majd

Rozéfesztivál helyett sörfesztivál várja hétvégén a mohácsiakat. Koncertek és jól behűtött sörök gondoskodnak majd a jó hangulatról.

M. B.

Rozé helyett ezúttal sörfesztivált rendeznek a hétvégén, ahol pénteken és szombaton ingyenes koncertekkel is várják a közönséget.

Idén nem rendezik meg a korábban nagy sikert aratott rozéfesztivált, jön helyette viszont a sörfesztivál, amelyen mulathatnak a mohácsiak.

A péntek délután öt órára tervezett kapunyitást követően elsőként a népszerű hazai rapper, G.w.M. lép színpadra, majd tíz órakor Kis Grófo következik. A koncertek után a Póló zenekar muzsikál, az utcabál hajnalig tart.

Szombaton az első fellépő hattól a Nihil Chips lesz, majd kilenckor érkezik az X-faktor hatodik szériájának győztese, Opitz Barbi.

A megfelelő hangulatról aztán DJ Vaics gondoskodik, hajnalig tart majd a buli. S persze a sörfesztiválról a hideg sörök sem hiányozhatnak majd, mint ahogy az ételek sem, amelyeket kitelepülő árusok kínálnak majd a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!