Pécs

2018.09.13. 15:04

Ünnepségsorozatot tartanak a jubileumi évben

Az idei tanévben ünnepli negyedszázados oktatási tevékenységét a Gandhi Gimnázium, a jubileum alkalmából szervezett programsorozat keretében pedig két nagy rendezvényt is tartanak – jelentette be Virág Bertalan, a fenntartó Gandhi Gimnázium Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Ignácz István, a Gandhi Gimnázium igazgatója.

H. Zs.

Nyolc ország szakemberei vesznek részt szeptember 30-a és október 2-a között azon a konferencián, amelyen a hatékony nevelésről és oktatásról lesz szó a digitális korban, különös tekintettel a hátrányos helyzetű gyerekek bevonásával.

Mahatma Gandhi születésének 149. évfordulója alkalmából – a szoboravatás mellett – idén is meghirdették az országos történelmi vetélkedőt. Az Arany János tehetséggondozó program országos tanévnyitóját szintén a gimnáziumban rendezik meg. Nem maradhat el a Kodály Központban az ünnepi koncert, november 20-án, Hangok címmel hallgathatják meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!