Pécsvárad

2019.01.19. 19:26

Egyre népszerűbb a leányvásár

Egyre több látogatót vonz a Pécsváradi Leányvásár, a szervezők ezért mindent megtesznek, hogy a rendezvény minél színvonalasabb legyen. Októberben egyik olvasónk mégis erős véleményt fogalmazott meg az eseménnyel kapcsolatban, szerinte a leányvásár nem a jó irányba fejlődik.

M. R.

menettánccal zárult a pécsváradi leányvásár

A szervezők a tavalyi rendezvény után kérdőívben kérdezték a pécsváradiakat, mi a véleményük a leányvásárról, és mit szólnak az elmúlt években folyamatosan bevezetésre kerülő változásokhoz. Hat kérdés szerepelt a szórólapokon, amelyeket egy 1-től 5-ig tartó skálán lehetett pontozni. A rendezvény sikerességét mutatja, hogy az átlagpontszám minden témában bőven 4,5 feletti volt.

A kérdések között szerepelt, hogy a látogatók elfogadhatónak tartották-e a belépődíjas rendszert, és biztonság szempontjából hogyan értékelték a rendezvényt. A szervezők kíváncsiak voltak, mennyire elégedettek a pécsváradiak az esemény színvonalával és a programkínálattal. Továbbá megkérdezték, hogy a rendezvény tükrözte-e a leányvásár hagyományos elemeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!