Mohács

2019.02.13. 17:00

A busójárás után sem áll meg ez élet a városban

Egészen őszig szinte minden hónapban kínálnak valamit a nagy rendezvények, fesztiválok kedvelőinek Mohácson: a tradicionális programok mellett idén harmadszor várja a közönséget a Duna-menti Halfesztivál, amely két éve mutatkozott be nagy sikerrel.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Laufer László

A városi nagy rendezvények időpontját a közelmúltban véglegesítették, így már most bejelölhetjük azokat a naptárunkban. A május különösen mozgalmasnak ígérkezik, a sort 12-én fogathajtóverseny nyitja, 18-án kezdődik a Nepomuki-ünnep, ugyanekkor tartják idén a Szomszédünnepet, egy nappal utána pedig a Szent Miklós Malomnapot.

Június 15-én a tamburásoké lesz a város, július 6-án jön a Pranje na Dunavu, azaz a Dunai Mosás, 13-án az Aratónap, 20-án pedig a két éve debütált Duna Menti Halfesztivál. Augusztus 3-a a Sokac Babfőző Fesztivál idei dátuma, a Nemzetközi Néptáncfesztivál augusztus 17-én kezdődik, a Szüreti és Borfesztiválra pedig szeptember 7-én kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!