gitárfesztivál

2019.02.15. 10:31

Beri Áron is közönség elé lép

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a településen a Görcsönyi Gitárfesztivált február 16-án, szombaton este.

Zs. J.

Az első három rendezvényen rengeteg kiváló magyar és nemzetközi zenészt ismerhettek meg a helyiek, idén pedig a hazai gitármuzsika sokszínű palettáján kalandozhatnak a fesztivál iránt érdeklődők.

A Görcsönyi Gitárfesztivál házigazdája Tom Lumen nemzetközi hírű, magyar gitáros mellett fellép Beri Áron, a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium tanulója, a Snétberger Zenei Tehetség Központ pártfogoltja. A tizenhét éves tehetség öt éve tanul Snétberger Ferenctől, és már számos helyen felléphetett vele.

Változás is történt a fellépők sorában. Fekete Jenő, a magyar bluesélet legendás alakja, egészségi állapota miatt nem tud részt venni az idei fesztiválon, helyette az osztrák Markus Schlesinger, az osztrák fingerstyle gitárzene legismertebb képviselője lép majd színpadra. Akusztikus gitárjával, jellegzetes füstös hangjával, valamint humoros történeteivel garantáltan jól szórakoztatja majd a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!