Postabontás

2019.03.12. 16:13

Mindenki szívvel-lélekkel gyakorolja hivatását a 400 ágyasban

bama.hu

Kisebb megszakításokkal több mint két hónapon keresztül voltam a 400 ágyas klinika 4. emeletén található mellkassebészet „vendége” – az osztály kimagasló dicséretet érdemel, és biztos vagyok benne, hogy ezt mások is így gondolják, akik rövidebb-hosszabb ideig feküdtek itt betegként.

Valamennyi itt dolgozó orvos, a nővérkék, asszisztensek, gyógytornászok, betegszállítók, takarítónők, vagyis mindenki szívvel-lélekkel gyakorolja hivatását, mosolyogva, készséggel segítenek.

Fáradtságot nem ismerve, szinte megállás nélkül végzik munkájukat. Tevékenységük láthatóan jól összehangolt, szinte fél szavakból is értik egymást.

Folyamatos „üzemben” dolgoznak, legyen az szombat, vasárnap, vagy jeles ünnepnap – én a karácsonyi ünnepeket, a szilvesztert, az újévet is bent töltöttem, így vannak tapasztalataim. Fáradhatatlanok!

Csodálom, tisztelem őket, szeretettel gondolok rájuk! Kívánom, hogy teljesüljön minden kívánsága az egész „csapatnak”! Hálásan köszönöm a munkájukat!

Egy siklósi nagymama

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!