Komló

2019.03.03. 18:37

Új helyen kezdenek az óvodások ősszel

A továbbiakban nem biztosítható a Boldog Ceferino Katolikus Óvoda működése a jelenlegi finanszírozási lehetőségek mellett. Erről az intézményt fenntartó alapítvány elnöke tájékoztatta Polics József polgármestert.

M. R.

A gyerekek óvodai nevelését és a dolgozók továbbfoglalkoztatását ezért a következő nevelési évtől a Komlói Városi Óvoda venné át, hangzott el a város képviselő-testületének legutóbbi ülésén. Az előzetes egyeztetések alapján a gyerekek a Hunyadi Utcai Tagóvodába járhatnának szeptembertől, ahol emiatt szükségessé válhat egy plusz csoport indítása.

Az alkalmazottak továbbfoglalkoztatásáról is gondoskodnak. A gyerekeket továbbra is az általuk megszokott óvónők és dajkák nevelnék, ezzel is segítve az új környezetbe való gyorsabb beilleszkedést. Mivel a szülőknek lehetőségük van a szabad óvodaválasztásra, a gyermekek kérésre felvehetők a Komlói Városi Óvoda más tagintézményébe is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!