Irány a Balaton!

2019.06.05. 14:45

Hamarosan jön a nyári menetrend a vasútnál

A Pécs és a Balaton új közvetlen vonatpár közlekedik június 15-től.

T. V.

Budapest, 2019. április 24. Egy vasúti jegyellenõr utasnak ad tájékoztatást (k) a modern vasúti szerelvény mellett a Nyugati pályaudvar egyik peronján. A hatályos jogszabályi védelem mellett biztonsági õrök is segítik a közfeladatot ellátó jegyellenõrök munkáját a MÁV Start Zrt. vonatain országszerte. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA

Fotó: Jászai Csaba

A nyaralni indulók idén is az utazási igényekhez igazodó járatok közül választhatnak, a Balaton északi és déli partja, illetve a Velencei-tó felé egyaránt – adta hírül a MÁV. A menetrendi kínálat tovább bővült, a vonatok nagyobb kapacitással közlekednek.

A baranyaiakat közvetlenül érintő változás, hogy június 15-től augusztus 25-ig javulnak Pécs és a Balaton közötti eljutási lehetőségek: péntek délután új közvetlen vonatpár közlekedik, az utasok igényeinek megfelelően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!