Pécsvárad

2019.09.06. 11:30

A Leányvásár első ifjú párját keresik

Javában zajlanak már a Pécsváradi Leányvásár előkészületei, az eseményt idén október 18-20. között rendezik meg.

M. R.

Újdonsággal is készülnek, hiszen egy házasságra készülő párt keresnek, akik életüket ezen a különleges rendezvényen szeretnék összekötni. A polgári szertartáshoz mindent biztosítanak a szervezők, gondoskodnak a sminkről, a virágról, de még az anyakönyvvezetőről is, az ifjú párnak tehát csak a nyilvánosságot kell vállalnia. Amennyiben valakit érdekel a lehetőség, az az [email protected] e-mail-címen, vagy a Pécsváradi Leányvásár Facebook-oldalán tud jelentkezni a felhívásra.

A népi hagyományokat ápoló rendezvény komoly múlttal rendelkezik, és sok látogatót vonz. A programok egyre színesebbek, ennek köszönhetően a legfiatalabb korosztálytól az idősebbekig mindenki jól érezheti magát. A hagyományőrző műsorok mellett számos sztárvendég is fellép a rendezvényen, de minden évben megválasztják a Leányvásár Szépét is.

A vendégek emellett örömmel próbálják ki a gasztronómiai kínálatot, keresik a sült gesztenyét, élvezik a Leányvásár utolérhetetlen hangulatát. A település lakóinak pedig ma is a rokonok vendéglátása a rendezvény egyik kiemelkedő pontja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!