Baranya

2019.09.09. 17:01

Fürdőbelépőt ért idén a szavazat

Ahogy korábban beszámoltunk róla, idén a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő lett Az Év Fürdője.

Zs. J.

Az egy hónapig, augusztus elejétől a végéig tartó szavazásra összesen több mint 153 ezer szavazat érkezett. A korábbi szavazások során a győztes minden kategóriában magabiztosan nyert, idén azonban mind Az Év Fürdője, mind Az Év Regionális Fürdője kategóriában az utolsó napig kiélezett volt a verseny. Az Év Fürdője kategóriában a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő győzeleméhez több mint 11 ezer szavazat kellett.

Utánanéztünk, miként szerepelt a többi baranyai strand a megmérettetésen. Az Év Regionális Fürdője kategóriában a Thermal Spa Siklós a tizennegyedik helyet érte el, rögtön mögötte a Hertelendi Termálfürdő következett. A három évvel ezelőtti győztes Orfű Aquapark idén a hetedik helyen végzett A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában.

Érdemes volt szavazni, hiszen a szavazók között wellness hétvégéket és egyéb ajándékokat sorsoltak ki. Lapunk információi szerint egy baranyai szavazó is örülhetett a sorsolásnak, aki az Orfű Aquaparkra adta le voksát még augusztus 16-án, ő ugyanis a Mórahalmi Gyógyfürdőbe nyert belépőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!