orfű

2019.10.04. 16:08

Összefőzik a települést ezen a hétvégén

Több színes programot rendeznek a következő napokban a megyében, ezek közül válogattunk.

Zs. J.

Kozármislenyben szombaton virágvásárt tartanak, a helyi könyvtárban képregénykészítés várja a kicsiket, de a szervezők a jó idő esetén további meglepetéssel készülnek.

A szombat délelőtti rendezvény neve is különleges: „Éden Ízei” Orfűi Gasztrofesztivál és helyi termékpiac. Három éve Orfű részese volt a Mecsek Zöld­út által koordinált EDEN pályázatnak, melyben elnyerték Magyarország legízletesebb vendégfogadó úti célja címet. Erre a nagyszerű sikerre emlékezve szervezik meg az idei Éden Ízei Gasztrofesztivált és kísérő rendezvényét, az „Orfűt összefőzzük” főzőversenyt a Tekeresi Lovaspanziónál.

A harmadik program a veterán autó kedvelőinek szól. A pécsi Veterán Autó-, és Motorbarátok Egyesülete október első hétvégéjén rendezi Szezonzáró Találkozóját. A rendezvényre az ország minden részéből érkeznek régi járművek. Találkozhatunk velük Orfűn, Palotabozsokon, Villányban és vasárnap tíz órakor a pécsi Széchenyi téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!