Szigetvár

2019.10.20. 10:20

Újra pályázhatnak az ingatlanokra

A Szigetváron is futó Esély Otthon – Édes Otthon elnevezésű projekt célja, hogy a vidéki fiatalok számára reális alternatívává váljon a helyben maradás.

T. V.

A kisvárosban is népszerű projekt összesen 36 hónapos időtartamban, a tavalyi év elejétől a jövő év végéig valósul meg. A lakhatást segítendő programelemként fiatalok, párok, illetve családok legfeljebb két éven keresztül lehetnek lakói a projekt keretében felújított bútorozott, műszaki cikkekkel felszerelt ingatlanoknak.

Mint azt a pályázattal kapcsolatos közösségi oldalon jelezték, a lakhatási támogatás újra elérhető. Pályázatot nyújthatnak be november 14-ig azok a 18–35 év közötti személyek, akik Szigetváron lakcímmel rendelkeznek, vagy oda kívánnak költözni, esetleg a város közigazgatási területén működő munkáltatóknál, cégeknél vállalnának munkát.

Az igénylés menetéről bővebb információk a helyi Esély Otthon – Édes Otthon projektirodában (Szigetvár, József Attila utca 12.) kérhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!