Kisharsány

2019.11.18. 14:25

Ingyenes segítséget nyújtanak a szakértők

Munkaerőpiaci kihívásokra segítenek felkészülni, és magánéleti nehézségek esetén nyújtanak ingyenes segítséget a kisharsányi Család és KarrierPONT szakértő munkatársai. A tanácsadások egyénileg, a képzett szakemberrel négyszemközt zajlanak, és a Baranya megyei lakosok számára ingyenesek.

Zs. K.

A munkaerőpiaci tanácsadáson a szakember segít az önéletrajz és motivációs levél megírásában, az állásinterjúra való felkészülésben, álláskeresési módszerek megismerésében, a kommunikáció fejlesztésében és az álláskereső önbizalmának elmélyítésében. Továbbtanulási kérdések kapcsán és munkahelyváltás vagy pályamódosítás esetén is szakértő segítséget kapnak a konzultációra jelentkezők.

A mentálhigiénés tanácsadás célja az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása. A tanácsadás során a szakember a hozzá forduló klienssel közösen azonosítja be a problémát, és abban működnek együtt, hogy az ügyfél megoldási terveket találjon, és azokat megvalósítsa. A mindennapokban előfordulhatnak életvezetési nehézségek, kapcsolati problémák, párkapcsolati-, családi-, baráti-, tanár-diák konfliktusok, normatív – serdülőkori, életközepi, időskori – vagy váratlan krízisek, amelyekben mentálhigiénés szakember segítségét kérhetik az érintettek. A kisharsányi CsakPONT igény esetén lehetőséget biztosít csoportos foglalkozásokra is, amelyek alkalmával egy téma mentén rendszeresen dolgoznak együtt a csoporttal.

Az ingyenes tanácsadásokhoz előzetes bejelentkezés szükséges, amelyre személyesen, telefonon vagy e-mailben biztosítanak lehetőséget. A kisharsányi Család és KarrierPONT szolgáltatásairól, képzéseiről és programjairól információk elérhetők a facebook.com/eperfasor oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!