program

2020.01.10. 20:57

Báloznak a jogászok, az orvosok Pécsett

A Magyar Jogász Egylet Baranya Megyei Szervezete és a Pécs-Baranyai Orvosclub szervezésében 2020. január 25-én, szombaton rendezik meg a hagyományos Megyei Jogász- és Orvosbált a pécsi Hotel Palatinus Bartók termében.

M. B. (forrás: Pécsi Újság.hu)

Előzetesen kiemelünk néhányat a programokból: a nyitótáncot a Kapronczai Művészeti Iskola adja elő; Tiffán Imre pincészetének boraiból a bál ideje alatt borbemutató és kóstoló; a Kapronczai Művészeti Iskola előadása; az est folyamán tombola színesíti a programot.

Részvételi díj: 13.000 Ft/fő. Joghallgatók, bírósági és ügyészségi fogalmazók, ügyvédjelöltek, bírósági titkárok, alügyészek, valamint rezidens orvosok részére 8.000 Ft/fő. A részvételi díj tartalmazza az aperitifet és a gazdag választékú svédasztalos vacsorát, valamint két személy részére egy üveg bort Tiffán Imre pincészetének boraiból.

A szervezők közlése szerint a részvételi szándékot legkésőbb január 15-ig kell jelezni a Baranya Megyei Főügyészségen Bartalovics Zoltánné tisztviselőnél (telefon: 72/514-737, Pécs, Rákóczi út 55. – új címen), akinél a meghívó a részvételi díj befizetésével vehető át. A Bartók terem korlátozott befogadóképességére tekintettel az asztalfoglalásnál a jelentkezési sorrend számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!