arckép

2020.01.10. 11:20

Kipróbálná a televíziózást Patrik, aki az X-Faktorban is szerepelt

A zenei tehetségkutató show-műsor végre meghozta számára az országos sikert. A szigetvári származású Zdroba Patrikot kisvárosi gyökereiről, X-Faktoros élményeiről és jövőbeni terveiről kérdeztük.

Tóth Viktória

– Milyen visszajelzéseket kapott a műsor után?

– A műsor kezdete óta azt érzem, hogy ezt a világot nekem teremtette a jó Isten is. Minden percét élveztem, talán most teljesedhettem ki igazán. Gyerekkorom óta vágytam arra, hogy az emberek megismerjenek és megszeressenek. Tényleg erre készültem egész életemben, ezért lehet az, hogy én tudtam önmagam maradni. Ugyanaz az ember vagyok, aki a kezdetekkor voltam és nem változtatott meg az ismertség, talán erre vagyok a legbüszkébb. A visszajelzések valami hihetetlenek. Azt láttam, hogy egy ország szurkolt nekem, és küzdöttek velem az álmaimért. Én ezt mindenképp szeretném meghálálni azzal, amihez értek. Minél többet szeretnék nekik adni, a hangommal.

– Mit adott az X-Faktor?

– Rengeteg dolgot, de a legtöbb amit adott az a szeretet. Régen sokszor kinevettek a beszédhangom miatt, most nem nevetnek, hanem örülnek nekem. Odajönnek, elmondják mennyire szurkoltak és megölelnek vagy fotózkodnak velem. Hihetetlen boldog lehetek a műsornak köszönhetően.

– Milyen érzés volt Miklósa Erikával duettezni?

– Számomra ez felfoghatatlan! Hihetetlen, hogy egy olyan világsztárral énekelhettem, mint Miklósa Erika. Azt gondolom, számomra az a legnagyobb elismerés, hogy elfogadta a meghívásom. Erika nemcsak egy fantasztikus énekes, hanem egy varázslatos személyiségű ember. A fináléra csak azért eljött, hogy támogasson. Egy életre hálás leszek, hogy megosztottad velem a művészetedet.

– Büszke a kisvárosi gyökereire? Szeretett Szigetváron élni?

– Sosem titkoltam, hogy Szigetvárról származom, mert mindennél büszkébb vagyok a gyökereimre. Szeretem Budapestet, de az igazi hazám mindig is az én szeretett kisvárosom lesz, ahol egész gyerekkoromban rosszalkodtam.

– Mik a tervei a jövőt illetően?

– A zene az életem, ez sosem fog megváltozni. Emellett még nagy álmom a televíziózás is, nagyon megszerettem ebben a három hónapban ezt az életmódot, és szívesen beletanulnék a műsorvezetésbe, remélem, kapok rá lehetőséget, mert szerintem nagyon jó lehetnék benne.

Bevállalta, újra szerencsét próbált

Zdroba Patrik 1992-ben született, a szigetvári Zrínyi Miklós Gimnáziumba járt, majd Pécsett tanult banki ügyintézőnek. A banki állása miatt 2015-ben költözött fel Budapestre. Ennek köszönhetően érte el, hogy megvalósíthatta a legnagyobb álmát, 2017-ben élőben láthatta Celine Dion-t a londoni koncertjén. Ezért is jelentkezett 2018-ban az X-Faktorba, ahol sajnos a mentorházban véget ért számára a műsor. De annyi szeretetet, biztatást és hitet kapott az emberektől, hogy 2019-ben újra szerencsét próbált: most végigcsinálta, és bejutott a top 3-ba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!