program

2020.02.14. 11:52

Kultúrházakról éjjel-nappal: Pécsett hat helyszínen

Ismét eljött a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozat ideje, mely most február 14–16. között zajlik Pécsett a Pécsi Kulturális Központ szervezésében.

Mészáros B. Endre

Az eseménysorozat meghirdetője, a 40 éves Magyar Népművelők Egyesülete közösségi művelődést szolgáló intézmények értékmegőrző és értékteremtő tevékenységére hívja fel ezúttal is a figyelmet.

A PKK uránvárosi épületében pénteken „Léptek a vásznon” címmel Pétermann Adina amatőr festőművész kiállítása nyílik, szombaton kézműves foglalkozással, Pécsi Társasjáték Délutánnal, és a Kreátor Lego klubbal várják a látogatókat.

Kertvárosban az Apáczai Művelődési Házban pénteken Társasjáték klubdélután, szombaton Örömtánc-farsang és Farsangi kavalkád lesz.

Az Apáczai Közösségi Házban pedig pénteken „Kapuk és kilincsek” címmel M. Várkonyi Zsuzsanna fotókiállítása nyílik, majd a KertÉsz Közösség hagyományos farsangi mulatsággal és kiszebábégetéssel ünnepel, míg vasárnap a Katarzis trió ad koncertet.

A pécsszabolcsi Szent Mihály Házban szombaton kreatív kézműves foglalkozás lesz, majd délután farsangi filmvetítésre várják a családokat.

A Patacsi Művelődési Házban pénteken A Mecsek Alkotóműhely kiállításmegnyitója, szombaton a gyerekek Öko-Kuckó játszóháza a program, továbbá Frenchic bútorfestő és díszítő workshopja, vasárnap pedig Melegh Andrea selyemfestés workshopja.

A Belvárosi Közösségi Térben pénteken a Gubanc-Modern női fonó és Bálint-napi Líra műhelyt, szombaton Életöröm Műhelyt és „Szubjektív objektív” tárlatvezetést szerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!