Ráncfelvarrás

2020.02.26. 16:40

Siklós arculatának megújítása a cél

A siklósi önkormányzat korábbi fejlesztési elképzeléseinek markáns eleme volt, hogy a város védett ingatlanjainak homlokzati felújításához hozzájáruljon.

Zs. K.

Eszerint a belvárosi ingatlantulajdonosok homlokzatfelújításra felhasználható támogatásért pályázhatnak majd az önkormányzatnál.

Riegl Gábor polgármester a helyi televíziónak adott interjújában elmondta, a pályázati lehetőség iránt már most nagyon nagy az érdeklődés, a pályázati feltételek kidolgozása jelenleg is zajlik és várhatóan márciusban jelenik majd meg a felhívás. Mint fogalmazott, ha az igények túlmutatnak a rendelkezésre álló keretösszegen, akkor a képviselő-testület dönt majd egy esetleges második körről.

Az önkormányzat célja a város arculatának megújítása, hiszen ez nem csak az itt élők számára fontos, hanem a Siklósra érkező turistáknak is, akik rendezett utcákat, szép épületeket szeretnének a városban látni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!