farsang

2020.02.12. 16:55

Szeretnénk több jelmezt bemutatni

Továbbra is várjuk a jelmezes fotókat az idei farsangi képes összeállításunkhoz.

Zs. K.

Mint korábban megírtuk, a Dunántúli Napló és a bama.hu szerkesztősége a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén is szeretné megmutatni megyénk legszebb, legkreatívabb jelmezeit az olvasóknak. Ehhez kérjük a szülők, nagyszülők, illetve mindazon felnőttek segítségét, akik farsangkor maskarát húznak vagy már húztak. Hogy minél több kreatív jelmez megmutatkozhasson, az iskolák, óvodák és a vállalkozó kedvű munkahelyi közösségek is bátran küldhetnek csoportképeket, természetesen megjelentetjük az ilyen fotókat is a képes összeállításunkban.

Szívesen olvasnánk egy-két mondatot is az ötlet megszületésétől a jelmez elkészítéséig, hiszen azt is szeretnénk megmutatni, hogy a szülők mennyire kreatívak tudnak lenni, ha a gyermekükről van szó. A képeket legkésőbb február 20-ig a gyermek nevével, életkorával és a település vagy az intézmény nevével a [email protected] e-mail-címre várjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!