napi cuki

2020.05.23. 07:00

Motorra termett Teddy, aki egy nagyon menő sapkában rótta Pécs utcáit

Harley Davidsonra ültették Teddyt, a 8 hónapos Shih Tzut. A kis, házi kedvenc első útja Pécsre vezetett, ahová gazdáját Jánossy Balázst kísérte dolgozni.

Németh Krisztina

 

Övek becsatolva? Indulhatunk!

Sapkában és szemüvegben utazó, lobogó fülű kutya vonta el a figyelmet arról a Harley Davidsonról, ami a minap járta be a várost. Sokan meg is csodálták a tankra rögzített, nem szokványos utast. A menetszélben boldogan szaglászó kutya becsületes neve MotoTeddy, gazdája pedig Jánossy Balázs. Balázs öt kutyával osztja meg otthonát, most ezzel az ebbel motorját is kipróbálta.

- Eddig mindenhova velem tartott MotoTeddy, aki még a munkahelyemre is elkísér – árulta el Balázs, aki Pogányban él családjával és kutyáival.

Pogányból ingázik Pécsre MotoTeddyvel

Egy csöpp kutya a hatalmas moci

MotoTeddy eleinte autóban utazott, de ahogy a gazdája megtalálta a tökéletes megoldást, rögtön egy Harleyre pattanhatott.

- Hetekig kerestem olyan hordozót, amiben biztonságosan utazhat a féltve őrzött kutyám – vallja be a szelíd motoros.

Szellőző, biztonsági öv, ablak is van ebben a hordozóban

A többi kutya irigykedve figyelte MotoTeddyt

Ez a tankra rögzített táska pedig nem is akármilyen. Még azt is be lehet állítani, mennyi levegő áramoljon a kutyára.

- A kutyust be lehet kötni a táskán belül. De még ablaka is van, amin ha szeretne belülről nézegethet kifelé, de akár ki is dughatja a fejét. MotoTeddy ezt a megoldást választotta – mondja nevetne Balázs.

Sapkát és szemüveget is kapott

Balázs kutyusával

MotoTeddy első igazi útján sapkát és szemüveget is kapott, hogy a menetszéllel érkező bogarak nehogy a szemébe repüljenek. De gazdája arra is figyelt, hogy ha a kutya nem érzi jól magát, azonnal félre tudjon állni.

- Azt hittem, zavarni fogja a szemüveg és a sapka, de amíg ment a motor főleg a látvány és a szagok érdekelték – teszi hozzá Jánossy Balázs, aki nem bízta a véletlenre és egy kozmetikába is elfuvarozta a kedvencet a nehéz munkanap után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!