Drávacsepely

2020.08.23. 08:30

Évadzáró versenyt rendezett az egyesület

Igazán jó hangulatban telt az az évadzáró Gyermek és Ifjúsági Úszós Horgászverseny, amelyet a Szöcske Gyermek és Ifjúsági Szabadidő és Sport­egyesület rendezett.

Zs. K.

A helyszínül szolgáló drávacsepelyi Hosszú-tó feladta a leckét az ifjú horgászoknak. Bebizonyosodott, hogy a kérdés nem az, hogy a gyerekek képesek-e megtanulni úszózni, vagy hogy akarnak-e, hanem az, hogy a gyakorlott felnőttek hogyan teremtik meg a feltételeket hozzá. Az eredmények mindenesetre magukért beszélnek, hiszen rengeteg hal akadt horogra.

Gyermek kategóriában szektoronként Nyerges Viktor, Tóth Bálint és Szabó Áron szerezte meg az első helyet, utóbbi horgásznak 34 hal (4915 g) akadt ezen a napon a horgára, ezzel pedig a verseny legtöbb halat fogó versenyzője is lett. Az ifjúsági szektorban Pálfi Szebasztián győzedelmeskedett 29 hallal (6625 g). Különdíjban részesült Vasáros Hanna.

Az etetőanyagot a díjakhoz a Maros-Mix biztosította, a Fish Master horgászbolt két értékes tűspicces spiccbotot ajánlott fel, a kupákat pedig a Kovácshidai BCM horgász­egyesület ajánlotta fel.

A Szöcske SE évente több megmérettetést, sőt horgász tábort is szervez a gyerekeknek, a programoknál pedig aktív közreműködők a szülők is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!