Eltűnt iratok

2020.10.16. 12:20

A komlói rendőrök nyomoznak Mohácson

A Mohácsi Rendőrkapitányság elfogultságra hivatkozva kérte az ügyből való kizárását, így a komlói rendőrök végzik a nyomozást a mohácsi városházáról elvitt iratok ügyében.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

Amint arról beszámoltunk, az időközi választás utáni éjszakán ismeretlenek jártak a városházán, ahonnan iratokkal távoztak. Az esetet megörökítette a biztonsági kamera. Pávkovics Gábor, Mohács polgármesterének korábbi közlése szerint a felvételeken négy ismeretlen személy látszik, akik bemennek a városházára, majd onnan dobozokkal távoznak. A látogatók zseb- és fejlámpákkal voltak felszerelkezve.

Az ügyben a mohácsi aljegyző feljelentést tett, a felvételeket pedig átadták a rend­őröknek, majd elrendelték a nyomozást okirattal való visszaélés miatt, ismeretlen tettes ellen. Amint azt érdeklődésünkre a rendőrség közölte, ezzel kapcsolatos fejlemény, hogy a Mohácsi Rendőrkapitányság elfogultságra hivatkozva kérte az ügyből történő kizárását, amelynek a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője helyt adott, és a Komlói Rendőrkapitányságot jelölte ki a nyomozás lefolytatására.

Hozzátették, az ügyből történő kizárási kérelem az elfogultság teljes kizárást szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!