Egy kicsit másképp

2020.10.02. 09:45

Villány vörösborral ünnepel a hétvégén

Azt már korábban tudni lehetett, hogy idén a vírushelyzet miatt a Villányi Vörösbor Fesztivál elmarad. A város vezetése azonban nem szerette volna, hogy a lakosok és a vendégek teljesen elveszítsék ezt, így idén Villányi Vörösbor Napokat rendeznek.

bama

A kezdeményezéshez sikerült megnyerni a helyi borászokat, akik támogatták a kezdeményezést, együttműködtek a szervezőkkel, s ennek köszönhetően másként, mégis gazdag tartalommal valósulhat meg a program – újdonságokkal és megváltozott tartalommal színesítették rendezvénynaptárjukat.

Több helyszínen zajlanak majd a programok, szakmai előadások – lesznek többek között terepjárós hegyi túrák, finom vacsorák, kézműves foglalkozások.

A megnyitó ma este hat órakor lesz, a Diófás téri Redy színpadon este hétkor a Bohemian Brass Band, nyolckor a Vivat Bacchus szórakoztatja majd az érdeklődőket. Szombaton aztán elindul a programőrület, amelyről a Villányi Vörösbor Napok Facebook-esemény oldalán érdemes tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!