jótékonykodás

2020.12.23. 17:02

A pécsi gyermekotthon lakóin segítettek a pécsi gamerek

A Pécsi Gamer Egyesület idén karácsony alkalmából hagyományteremtő szándékkal adománygyűjtést szervezett helyi cégek bevonásával a Pécsi Gyermekotthonban lakó rászoruló gyermekek javára.

A Pécsi Gamer Egyesület decemberben indította útjára kezdeményezését, amelyben elektronikai eszközöket gyűjtöttek, hogy ezzel segítsék a gyermekek távoktatásban való részvételét, mert fontosnak érzik, hogy mindenki egyenlő eséllyel tanulhasson a koronavírus-járvány miatti sokszor teljesen digitálisan folyó iskolai rendszerben is.

Az akció sikerrel zárult, több támogató segítette a gyűjtést, akiknek köszönhetően jó minőségű és korszerű eszközöket tudtak átadni a Pécsi Gyermekotthon 5. szakmai egység vezetőjének, Vörös Szilviának.

A következő években is szeretnék megismételni az akciót és azon fognak dolgozni, hogy ahol tudnak, segítsék a fiatalok szellemi, lelki, testi fejlődését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!