Koronavírus Baranyában

2020.12.23. 12:45

Az ügyfeleket, a dolgozókat is védik az új intézkedések

Az ügyfeleket és a polgármesteri hivatalban dolgozókat egyaránt érinti az az új szabályozás, amit a járvány terjedésének mérséklése érdekében adott ki dr. Kovács Mirella, Mohács jegyzője és Pávkovics Gábor polgármester.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

Az utasítás értelmében a hivatalba csak a Széchenyi tér felőli főbejáraton lehet belépni, majd kötelező a kézfertőtlenítés. Az ügyintézőket kizárólag időpontfoglalással lehet személyesen felkeresni, valamint törekedni kell az elektronikus ügyintézésre, információszolgáltatásra pedig telefon és e-mail használható.

A városháza folyosóin ügyfelek nem tartózkodhatnak, a hivatal előterében várakozhatnak, de ott is egyszerre legfeljebb csak öten. A maszk viselése kötelező, valamint a legalább 1,5 méteres szociális távolságtartás is.

A dolgozók az ügyfelek távozása után, a következő ügyfél behívása előtt kötelesek a központilag biztosított törlőkendővel áttörölni a kilincset, az ügyfelek által használt tollat, illetve asztalrészt. A hivatali épület takarítása során külön figyelmet kell fordítani az ügyfelek által használt bútorzat, korlátok, közös használatú terek mindennapos fertőtlenítőszeres letörlésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!