gratulálunk!

2021.01.17. 17:15

Elismerést kapott önkéntes munkájáért

Az országban működő több mint kétezer civil szervezet a 2020-as rendkívüli évben is folyamatosan dolgozott, megyénkben is aktívak voltak, és a segítségükre talán nagyobb szükség volt, mint eddig bármikor.

Természetesen ezt az áldozatos munkát különböző díjakkal ismerték el, így Gungl János is oklevelet kapott önkéntes tevékenységéért. A pécsváradi kitüntetett csaknem harminc éve dolgozik a Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Szervezeténél, jelenleg ő az egyesület titkára, emellett a Máltai Szeretetszolgálat Pécsváradi Csoportjának munkáját is segíti.

Hivatalos ünnepséget a járványhelyzet miatt idén nem tartottak, ezért Gungl János a közelmúltban a Baranya Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központban vette át a Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, valamint Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke által aláírt elismerő oklevelet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!