Postabontás

2021.01.08. 10:45

Idegőrlően sok a reklám a tévében

Rengeteg a reklám, ami felőrli az ember idegeit, ha például filmet nézünk, írta olvasónk.

bama.hu

Unbroken Year : 2014 USA Director : Angelina Jolie Angelina Jolie Shooting picture Photo: David James. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Forrás: AFP

Fotó: Universal Pictures

Most, hogy már nyugdíjasok vagyunk, sokkal gyakrabban nézünk tévét, mint korábban. Emellett persze olvasunk újságot, könyveket, és keresztrejtvényfejtéssel is múlatjuk az időt, de azért vannak tévéműsorok, amelyeket előszeretettel nézünk.

Több kérdés is felmerült bennem a műsorok kapcsán. Az egyik, kíváncsi lennék, hogy a bemondókat, műsorvezetőket a tévében kik és milyen elvek alapján öltöztetik. Förtelem, ahogy néha kinéznek – a minap is az egyik hölgyön egy pon­gyolaszerű ruha volt. Miért nem lehet egy szép felsőt rájuk adni, egy szép, egyszerű szoknyával?

A másik: szerintem már több mint tíz éve fut egy étrend-kiegészítőt hirdető reklám az egyik televíziós csatornán. Naponta többször is látható. Illene végre megújítani.

Mindemellett zavaró az is, hogy rengeteg a reklám, ami felőrli az ember idegeit, ha például filmet nézünk. Alig telik el pár perc, és máris megszakítják reklámmal. Az én tévém sajnos nem olyan, hogy ki lehetne iktatni ezeket a hirdetéseket – a családtagjaim közt van, aki ilyen szerencsés.

Tudom, hogy a szolgáltatók a reklámból élnek, de talán mégse kellene hosszú percekre megszakítani a műsorokat ezekkel a sokunk számára teljesen érdektelen információkkal.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!