különleges élmény

2021.05.15. 10:32

Még várjuk a további gyereknapi kívánságokat

Ebben az esztendőben harmadszorra is megpróbáljuk teljesíteni a gyermekek álmát, hiszen hamarosan elérkezik az a nap, amely csak és kizárólag róluk szól.

Zs. K.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sergey Novikov

Ezúttal is öt szerencsés baranyai gyermeknek teljesítjük egy-egy különleges kívánságát gyereknap alkalmából. Most is olyan élményeket szeretnénk adni, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem mert segítség nélkül nehéz vagy lehetetlen megszervezni.

Az elmúlt években volt bűvészes kívánság, rendőr kísérte az egyik kisgyermeket az óvodába, egy nagyobb fiú a Magnus gyár repülőgép-szimulátorát próbálhatta ki, és persze megismerkedhetett a gyártással, az állatbarát kisgyermeknek az állatkerti gondozó mesélt a mindennapi teendőkről, de tavaly Győrfi Pál videóüzenetét is közvetíthettük az egyik szerencsésnek.

A gyerekek kívánságait május 19-ig a [email protected], vagy a [email protected] címre várjuk „Gyermeknapi kívánságözön” jeligére. Így május utolsó vasárnapjára már talán egy-két kívánságot tudunk is teljesíteni. Természetesen kis­iskolás osztályok, óvodai vagy bölcsődei csoportok leveleit is várjuk szerkesztőségünkbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!