Végre!

2021.06.03. 09:01

A szigetvári fürdőben a kültéri rész is kinyitott

Az érvényben lévő kormányrendelet értelmében a baranyai gyógy- és termálfürdők is megnyithatták kapuikat a pihenni vágyó vendégek előtt.

T. V.

A Szigetvári Gyógyfürdőben 2012 nyarán 750-nél is többen vízipisztoly-c satáztak fél órán keresztül

Fotó:

Mint arról korábban lapunkban is beszámoltunk, a Szigetvári Gyógyfürdő is kinyitott május végén, a fürdő beltéri medencéi, valamint a kültéri Gitár-, és Virágmedence elérhető lett. Ám a tanuszoda szolgáltatásait, továbbá a kültéri sport-, és a gyermekmedencét még nem nyitották meg ekkor. Jó hír a fürdőzni szándékozóknak, hogy június 2-től már a sport-, és a gyermekmedence is üzemel. A tan­uszoda szolgáltatásait pedig a tervek szerint június 14-től lehet ismét igénybe venni.

A gyógyfürdő június 1-től 9–19 óráig tart nyitva. A kormányrendelet értelmében a fürdőt csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő kiskorú látogathatja. A védettség igazolására vagy a védettségi igazolvány vagy az applikáció fogadható el.

Képünk egy korábbi illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!