Ki fut? A tej!

2021.06.02. 09:29

A tejfogyasztást népszerűsítik a Baranyai iskolákban

A baranyai iskolák többségében is működik az iskolatej-program, melynek eredményeként napról napra hozzájuthatnak a gyerekek tejtermékekhez.

T. V.

20190911 Szekszárd tej illusztráció Fotó: Mártonfai Dénes MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

A tejfogyasztás fontosságára hívták fel a figyelmet tegnap, a tej világnapján is. A jeles napon a Tej Terméktanács országos nyereményjátékot indított. A Ki fut? A tej! – avagy a Nagy Tejszív Futam címmel június 1–4. között zajló, a tejfogyasztást népszerűsítő eseményt számos színes programmal, sztárszakácsokkal, közismert személyekkel együtt valósítják meg az online térben.

Ahogy azt a Tej Terméktanácstól megtudtuk, az online futóverseny és nyereményjáték során az okoseszközökre fejlesztett virtuális futópályán a Tejszív kabalafigura segítségével a játékosok különböző tejtermékeket, valamint Tejszív logót gyűjthetnek, és vehetnek részt a nyereménysorsoláson. Az esemény során a Tejszív embléma idén is központi szerepet kap, hiszen a Tej Terméktanács védjegyeként csak a magyar, kiváló minőségű termékek érdemelhetik ki annak viselését. További információk a jatek.tejsziv.hu oldalon érhetőek el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!