MiniFishing

2021.06.16. 07:43

Indulhat a Fishing on Orfű fesztivál

Több ezer csalódott fesztiválozónak kellett elfogadnia, hogy tavaly nem tarthatták meg a Fishing on Orfűt.

T. V.

Ők azonban idén duplán örülhetnek, mert kétszer is megtelik a Panoráma Camping területe. A szervezők úgy döntöttek, hogy az eredeti időpont helyett az előre meghirdetett pótdátumon, augusztus 25–28. között tartják meg a járványhelyzet miatt tavaly elmaradt fesztivált.

Azonban júniusban sem kell lemondani a zenei élményről, június 17–19. között lesz ugyanis a MiniFishing. Ezzel a szervezők egyfajta időutazást kínálnak, hiszen a rendezvény során a tavaly elveszett orfűi fesztiválélményeket kaphatják vissza mind a látogatók, mind a fellépő zenekarok.

A családias fesztivál vendégeinek számát a szervezők háromezer főben határozzák meg, és a rendezvényen kizárólag a koronavírus ellen védett személyek, valamint a fiatalkorúak (védettségi igazolással rendelkező szülő felügyelete alatt) vehetnek részt.

A MiniFishingen négy zenei helyszínen negyvenöt produkciót nézhetnek meg az érdeklődők: fellép többek között a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, Krúbi, az Elefánt, az Esti Kornél, a Péterfy Bori&Love Band, a Supernem, a Galaxisok, a Pál Utcai Fiúk, a Carson Coma is.

A fesztivál részletes zenei programja a fishingonorfu.hu/minifishing oldalon tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!