Szóljon, mi bemutatjuk!

2021.06.10. 18:22

Különleges esküvőre vagy lánykérésre készül? – Örömmel megírjuk

Mint arról mi is beszámoltunk, egy egészen különleges esküvői jelenet szemtanúi voltak szombaton a pécsi székesegyház környékén sétálók.

Zs. K.

A menyasszonyt édesapja lepte meg régi kedvencével, az első lovával, az ara pedig nagy örömmel lóra is pattant. Tudjuk azonban, hogy sok különleges és valóban egyedi esküvőt szerveznek a párok, ezeket a bama.hu-n, illetve a Dunántúli Napló hasábjain szívesen be is mutatjuk.

A nyárral, illetve a korlátozások feloldásával az esküvői szezon is kezdetét vette, szerkesztőségünk pedig örömmel ad hírt a különleges eseményekről, amelyek túllépnek a „két igen” megható, ámbár szokványos keretein. Történeteiket, illetve meghívásaikat szívesen fogadjuk, hogy bemutathassuk olvasóinknak, hogy milyen kreatívak tudnak lenni a párok, ha a nagy napjukról van szó.

Az extrém lánykérésekről sem szeretnénk lemaradni, ilyen történeteket is várunk, természetesen fotóval a [email protected] e-mail-címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!