egészséget őriznek

2021.07.28. 17:34

Egyedülálló konditermet adtak át Sellyén

Mostantól a környékbeli fiatalok és idősek is hasznosan tölthetik el szabadidejüket, hiszen egyedülálló konditermet adtak át szerdán Sellyén.

F.Sz.

Az átadón részt vett Nagy Attila Sellye polgármestere, Őri László a Baranya megyei önkormányzat elnöke és Nagy Csaba országgyűlési képviselő.

– A mostani beruházás az egykori sajtüzem mellett, egy elhagyott ipari területnek az újjáéledésével valósult meg. Ha a helyi közösségnek vannak terveik, fejlesztési elképzeléseik és van jó csapatmunka, melyhez kormányzati, megyei támogatás is társul és jó együttműködés akkor egy helyi közösség csodákra képes. – mondta el Őri László.

Nagy Csaba hozzátette, hogy a cél az volt, hogy egy olyan edzőtermet hozzanak létre, amely nem csak a fiataloknak, hanem a középkorúaknak is megoldást jelent a szabadidő egészséges eltöltésére.– A létesítmény várhatóan szeptemberben fog kinyitni, ahova számos egészségmegőrző programot szerveznek.

 

Címkék#konditerem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!