díjazták a kiválóságokat

2021.08.24. 17:39

Átadták a városi kitüntetéseket Harkányban

Ünnepi testületi ülést tartott augusztus 19-én a harkányi képviselő-testület, amelyen a városi kitüntetések átadására is sor került.

Zs. K.

Harkányért Emlékérmet kapott Kiss József Levente, a harkányi Kitaibel Pál Általános Iskola igazgatója, aki egy rövid időszakot kivéve 30 éve vezeti az intézményt. Civilekért Emlékérmet vehetett át Hauptmann Ágnes, a Patróna Egyesület elnöke, aki több mint tíz éve aktív szerepet vállal egyebek mellett Harkány és térsége kulturális és művészeti értékeinek, valamint a népművészet, a hagyományőrzés, és a nemzetiségi kultúra ápolásában.

Turizmusért Emlékéremmel tüntették ki dr. Palotás Zoltánt, a Komfort Hotel Platán tulajdonosát és vezetőjét és Ivanics Györgyöt, a Szigeti Halászcsárda tulajdonosát, aki 75 éves korában is lelkiismeretesen dolgozik vendégeiért. A harkányi gyógyvíz és az ördögszántotta hegy legendája című zenés produkció sikeréért Kultúráért Emlékérmet vehetett át Rudán Joe (ördög hangja) és a Made In B zenekar, amelynek egy tagja a műsor zenéjét szerezte, társai pedig szerepet is vállaltak az előadásban.

Év Tanulója díjat kapott Barkó Kincső Emese és Baksai Tamás, az Év Sportolója díjat pedig Nagy Levente vehette át. Polgármesteri elismerő oklevelet kapott Buci Nándor, Hónig Merse István, valamint Tihanyi Rajmund.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!