a zene mindenkié

2021.08.12. 15:29

Buszvégállomáson, kisbolt mellett, de még játszótéren is szól a dal Komlón

A város több pontja vidám zeneszótól hangos augusztusban.

W. K.

A veszélyhelyzet idején született Karantömb rendezvénysorozat – amelynek célja az otthonaikban rekedt lakosság szórakoztatása, jókedvre derítése volt – annyira sikeresnek bizonyult, hogy folytatásaként Utcazene 2021 címmel folytatódnak a helyi fellépőket felvonultató programok a Közösségek Háza szervezésében.

A nyár folyamán volt már koncert a körtvélyesi autóbusz-végállomáson, a Gagarin utcai kisbolt mellett, legutóbb pedig a Függetlenség utcai játszótéren. Augusztus 13-án, pénteken a Folk Brass Band a Petőfi téren szórakoztatja a közönséget, a nyár utolsó fellépőjeként augusztus 27-én pedig a PTE Brass Band muzsikál majd a Városház téren.

Mindemellett a Tér-Zene koncertek rendezvénysorozat is színesíti a komlói nyarat, amelynek során augusztusban minden szerdán a Pannon Filharmonikusok különböző kamaraformációinak műsorát hallhatják az érdeklődők. Augusztus 18-án és 25-én is különleges zenei élménnyel várják a közönséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!