marás

2021.08.24. 10:35

Felmarták a 6-os utat Pécs egyik legforgalmasabb csomópontjában

bama.hu

A 6-os főúton, Pécs belterületén a 197-es km-nél burkolatot javítanak – írja az Útinform. A négy forgalmi sávos szakaszon irányomként egy- egy sáv járható.

Mint arról beszámoltunk, burkolatfelújítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 6-os főút Pécs belterületi szakaszán a Felsőmalom utca és a Liszt Ferenc utca között az Árkád bevásárlóközpont környezetében.

Fotó: BZS

Az akkor kiadott közlemény szerint a munkálatok augusztus 23. és 31. között, a szakasz nagy forgalmára való tekintettel az éjszakai órákban, este 7 órától reggel 6 óráig zajlanak majd. Napközben a felújítási szakaszon közlekedők sebességkorlátozásra, sávelhúzásokra, sávlezárásokra számíthatnak. Az aszfaltozási munkálatokat követően szeptember 9-ig befejező munkálatok és a burkolati jelek felfestése zajlik majd.

Nos, a projekt kedden reggelre fordult élesbe, a közlekedők ekkor tapasztalhatták, hogy felmarták az utat, miközben néhány sávot le is zártak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!