borzalom!

2021.09.09. 13:26

Iskolavécében simogatta a kislányok fejét egy férfi

Egy fiatalember bukkant fel váratlanul egy pécsi kertvárosi iskola lányvécéjében ma reggel.

Zs. J.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Úgy tudjuk, a 20-as éveiben járó férfi az egyik vécében bújt el, és mikor négy kislány lépett be, akkor kilépett a rejtekhelyéről és elkezdte a fejüket simogatni. A lányok az idegentől megijedtek, elkezdtek sikítani, illetve kiszaladtak a folyosóra. Úgy tudjuk, egy tanárnő pont arra járt, így sikerült a férfit elfogni, és az iskola értesítette a rendőrséget.

Tavaly hasonló eset történt ugyanabban az iskolában, akkor egy kislánynak a nemi szervét mutogatta egy ismeretlent férfi a lányvécében. A mutogatós akkor kereket oldott.

Információink szerint a most elkapott férfi korábban az iskola diákja volt. Kerestük az ügyben a rendőrséget, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítve (16:27)

A rendőrség megkeresésünkre annyit közölt, hogy bejelentés érkezett az üggyel kapcsolatban a körülmények tisztázása és az elsődleges intézkedések folyamatban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!