beruházás

2021.09.07. 15:29

Zöldebb, élhetőbb lehet Sellye

Befejeződött Sellyén a Korongi tér felújítása. A Zöld Város projekt keretében elkészült beruházás célja egy élhetőbb, szebb, zöldebb város megteremtése az Ormánság szívében. Az újonnan átadott térnek köszönhetően jelentősen javul Sellye településképe, arculata.

MW

Forrás: Wikipédia/Györkő Zsombor

A projektnek köszönhetően többközpontú, sokszínűbb településszerkezet jött létre, amelynek leglátványosabb eleme a Korongi tér felújítása. Szeptember 3-án ünnepélyes keretek között avatták fel az újjászületett városrészt, aminek alkalmával szemléletformáló eseményt, családi pikniket szerveztek. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében finanszírozott projekt összköltsége 300 millió forint.

Nagy Csaba, a térség országgyűlési képviselője és Nagy Attila polgármester a beruházás kapcsán örömét fejezte ki, amiért Sellye kisvárosi arculata az elmúlt időszakban ilyen látványos, mindenki számára kézzelfogható fejlődésen ment keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!