Szervezett oltási program

2021.10.19. 13:22

A cégek és a vállalatok oltásokat kérhetnek a dolgozóknak

Lehetőség van arra, hogy egy cég, vagy vállalat saját munkavállalóinak szervezett oltási programot tudjon biztosítani.

MW

Salgótarján, 2021. október 18. Beoltanak egy férfit a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina elsõ adagjával a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház oltópontján 2021. október 18-án. MTI/Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

A Baranya Megyei Oltási Munkacsoport döntése alapján lehetőség van arra, hogy egy cég, vagy vállalat saját munkavállalóinak szervezett oltási programot tudjon biztosítani – tájékoztatta tagjait a lehetőségről a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. Az információ szerint ez a harmadik körös oltások esetében is érvényes.

Az oltás történhet a munkáltató telephelyén vagy oltópontos előre egyeztetett időpontban, az utóbbi esetében csak a koordinációban segít a programba bekapcsolódó vállalkozás.

Az oltási igényt (létszámot és vakcinatípust), valamint egy kontaktszemély elérhetőségét a Baranya Megyei Oltási Munkacsoportnak kell jelezni az [email protected] e-mail-címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!