Követendő példa

2021.12.29. 07:00

Csizmadia Péter és Hári József a tiszteletdíjuk megemelt részét ajánlották fel az óvodáknak

Több százezer forint értékben támogatták a Fidesz, a KDNP és az ÖPE közgyűlési képviselői a Budai Nagy Antal utcai és a Köztársaság téri óvodákat.

Palotás Péter (forrás: Pécsi Újság.hu)

 Nagy volt az öröm a napokban a Budai Nagy Antal utcában található óvodában. Csizmadia Péter és Hári József fideszes önkormányzati képviselők ugyanis egy hangfalat vittek az intézménybe, ezzel az ovisok és a vezetőség régi kívánsága vált valóra. Szintén a nemzeti oldal politikusai támogatták pénzbeli adománnyal a Köztársaság téri óvodát, amelyet nemrég Csizmadia Péter mellett Barkóczi Csaba és Bognár László látogatott meg. 

 

A városatyák a képviselői tiszteletdíjuk megemelt részét ajánlották fel, összességében több százezer forintot. A KDNP és az ÖPE képviselői rászorulóknak adtak támogatást még az év első felében. 

 

– Az óvodákat és bölcsődéket sújtó összességében 200 millió forintos baloldali megszorítás ellen tiltakozva ajánlottuk fel a különbözetet. Szerintünk ugyanis egész egyszerűen nem fair, hogy a baloldal folyamatosan emeli a képviselők és a haverok juttatásait, az intézményektől viszont pénzhiányra hivatkozva jelentős összegeket vontak el. Úgy tartottuk tisztességesnek, ha a díjemelésünket a legfontosabbaknak, a gyerekeknek ajánljuk fel – fogalmazott Csizmadia Péter. 

 

A frakcióvezető munkatársunknak elmondta, az óvoda dolgozói rendkívül hálásak minden apró segítségért. 

 

– Valójában azonban mi tartozunk hálával nekik azért, hogy minden körülmények között óvják a srácainkat és biztonságban, teljes odaadással nevelik a legkisebbeket. Tényleg csak a köszönet hangján említhetjük a bölcsődei, óvodai dolgozókat, ezzel az aprósággal is ezt igyekeztünk kifejezni számukra – szögezte le Csizmadia Péter. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!