Házhoz ment a Télapó

2021.12.07. 10:04

Rendhagyó volt idén a gyerekek ünnepe Hidason

A község önkormányzata idén a sokéves hagyományoktól eltérő módon kedveskedett a gyermekeknek, Mikulás alkalmából.

Czine V.

Forrás: Shutterstock

Az elhúzódó és hullámzó intenzitású járványhelyzet miatt sajnos a megszokott előadást a művelődésházban, műsorral és fellépőkkel, nem tudták megrendezni, így más lehetőség után kellett nézni. 

Berg Csaba, a község polgármestere ötlete az volt, hogy idén érkezzen a Mikulás házhoz. A tegnapi nap folyamán délelőtt az óvodás gyermekeket látogatta meg a Nagyszakállú a településen, majd délután 4 órakor útnak indult a feldíszített, kivilágított önkormányzati busszal, és 130 darab csomagot kézbesített azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei kérték ezt a kedvességet. 

 

A járványhelyzetre való tekintettel lehetett kérvényezni azt is, hogy a csomag a kerítésre legyen téve, míg a gyermek az ablakból csodálhatja meg és integethet a Mikulásnak. A polgármester elmondta azt is, hogy ez adja meg számára az igazi karácsonyi hangulatot, amikor örülni látja a község majd minden gyermekét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!