Új projekt

2022.02.12. 16:53

Rendezvények és események helyszíne lesz az új pálya Mozsgón

Komplex fejlesztések zajlanak a település központjában, ugyanis a parkhoz kapcsolódó sportpálya kivitelezésére készülnek, továbbá az önkormányzat egy csúszdás játszótér megépítésére is elnyerte a szükséges forrásokat.

M. R.

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A területet szökőkutakkal, színpaddal, fitneszpark­kal és wifiponttal is tervezik bővíteni, minél változatosabb kikapcsolódási lehetőséget kínálva minden korosztály számára. 

 

A sportpálya és környékének kialakítása nagyobb, összetett projektnek ígérkezik, rendezvények helyszínéül is szolgál majd a terület, illetve csoportok fogadását is lehetővé teszi majd. A tervek szerint a főzőversenyek helyszíne is lesz a terület, ahol tíz illemhelyet is elhelyeznek majd, így mosdó és csapvíz is rendelkezésre áll majd – ez kifejezetten hasznos lesz a főzés ideje alatt. 

 

Nyitott büfét is terveznek, a sportöltöző mellé pedig még egy, közösségi térként és öltözőként használható épület kerül majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!