Taroltak a pécsiek

2024.04.29. 14:40

Minden díjat bezsebelt a Nagy Lajos és a Kodály a Helikonon

Mohay Réka

Forrás: Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma hivatalos honlapja

A Keszthelyen csütörtöktől szombatig zajló Helikoni Ünnepségeken, mint megírtuk, több mint száz baranyai produkció mutatkozott be. A részletes eredmények közzétételére még várnunk kell, a két legeredményesebb iskola kapcsán azonban már elért hozzánk néhány jó hír.

Forrás: Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma hivatalos honlapja

A legtöbb pontot begyűjtő gimnázium ugyanis idén is, ahogyan két éve, a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma lett, így ez az intézmény kapta idén is a vándorserleget. A pécsi Kodály Zoltán Gimnázium pedig holtversenyben a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumával a legtöbb arany minősítést szerzett gimnázium lett, így megosztva kapták a dr. Szabolcs András-díjat, kétszer 125.000 forintos támogatás értékben.

Gratulálunk! Hamarosan jövünk a részletekkel!

Ugyanis, minden bizonnyal a többi résztevő közül is számos sikeres diák került ki. Amint elérhetővé válnak a részletes, összesített eredmények a szervezők weboldalán, összegezzük a baranyai eredményeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!