Támogatásukról biztosították

2022.03.30. 10:32

Hoppál Péter és Kővári János mellett állnak az 56-os forradalmárok

Közös, az ország­gyűlési választással kapcsolatos nyilatkozatot olvastak fel a Fidesz–KDNP pécsi képviselőjelöltjei, Hoppál Péter és Kővári János, valamint Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat közgyűlési elnökének jelenlétében a helyi 56-os szervezetek delegáltjai közös sajtótájékoztatójukon.

V. S.

Tar Tiborné (Magyar Politikai Foglyok Szövetsége), Czukor Antal (56-os Szövetség), dr. Jäger László és Weinhardt Béla (Recski Szövetség), dr. Debreczeni László és Péterfia Zoltán (56-os Diákparlament Társaság) közös, A múlt szót emel a jövőért című nyilatkozatukban úgy fogalmaztak, 1956 után „a magyar nép most ismét választás előtt áll, április 3-án parlamenti választások lesznek. 

 

De 32 év után itt maradtak és aktivizálódnak a kommunista múlt szellemi örökösei”. 

 

Aláhúzták, nyilatkozatukkal kinyilvánítják, hogy a vasárnapi „sorsdöntő ország­gyűlési választásokon” a Fidesz–KDNP Pécsi-baranyai képviselőjelöltjeit, Hoppál Pétert és Kővári Jánost tartják alkalmasnak arra, hogy az általuk megfogalmazott célokért dolgozzanak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!