Idén is lógnak majd a plafonról lufik

2022.05.11. 16:39

A Vaklufis sietett az alapítvány segítségére

Zs. K.

Fotó: Löffler Péter

Az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány gyereknapot szervez a pécsi gyermekonkológián kezelt betegek gyerekeknek. Minden évben sok, a plafonról lógó, héliumos lufi kíséretében szokták köszönteni a kicsiket, azonban most nem kaptak erre támogatást, így nem tudtak kedvezményes/felajánlott hélium palackhoz jutni a nap megvalósításához. 

– Nagyon szeretnénk viszont, ha idén is sikerülne lufi-díszbe öltöztetni a folyosónkat, ezért most a segítségeteket kérnénk. Amennyiben van lehetőségetek támogassátok gyermeknapunkat hélium palack felajánlással. Szeretnénk, ha 200 darab lufi felfújásához sikerülne támogatót találnunk, mert tudjuk, hogy mekkora örömöt okoztunk ezzel minden évben nem csak a gyerekeknek, de a dolgozóknak is – írták az oldalukon. 

Kérésükre Lakatos Norbert, a kisharsányi Vaklufis sietett, aki 4 palack héliumot vásárol az alapítványnak, ebből fel tudják fújni a 200 lufit, és örömet okozhatnak a kis betegeknek. 

A Vaklufis nem először támogatja a pécsi gyermekonkológiát, korábban pizzát is rendelt a betegeknek a Blikk a Hősök vagytok! kampányban elnyert díjazásából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!