Az unalom kizárva!

2022.06.24. 11:30

Ma Ákos, holnap pedig Queen-slágerek és a Ladánybene 27 szórakoztatnak Villányban

2020-ban volt 20 éve, hogy Villány városi rangot kapott, a pandémia azonban megakadályozta, hogy megünnepelhessék a jeles évfordulót.

Zs.K.

Fotó: Szentgyörgyváry Rebeka

Idén nincs akadálya, hogy a város napját méltón megtartsák a villányiak, szombaton ingyenes programsorozattal várják a helyieket és a városba érkezőket, ma pedig 21 órától Ákos ad koncertet a bor városában, a Rendezvénytéren, amelyre jegyek még a helyszínen is válthatók.

Forrás: villányi szervezők

A városnapi program megnyitója 16 órakor lesz, ekkor adják át a városi kitüntetéseket is. Délután a gyerekeket ingyenes arcfestéssel, csillámtetoválással, légvárral és kézműves foglalkozással várják a Rendezvénytéren, mindeközben pedig a színpadon Figura Ede gyerekműsora, a Szélkiáltó Együttes, a Bohemian Brass Brand szórakoztatja a közönséget. Az este hangulatát 19:45-től a 2022-ben alakult Don't Stop The Queen tribute zenekar alapozza meg, majd 21:30-tól a Ladánybene 27 ad koncertet. Utánuk a Sextett zenekar utcabálja következik. A programokra mindenkit szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!