Jubileumi esemény

2022.06.20. 12:19

Zenés véradás zárja a sorozatot Szigetváron

A Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola 2020-ban kezdődött 50 éves jubileumi rendezvénysorozata 2022-ben ér a végére.

M. R.

Az utolsó programpont hétfőn kerül sorra: ünnepi könyvbemutatóra és zenés beszélgetésre invitálnak. Az elmúlt évben azonban számos zenei és kulturális élményt kínáltak az érdeklődőknek. 

Indítottak koncerteket, ahol egykori növendékek, művésztanárok és zenei pályára készülő fiatalok muzsikáltak. Többek között hangversenyt adtak középiskolai és egyetemi gitáros és hegedűs növendékek, zenés élménybeszámolót tartott Meszes Balázs, a Punnany Massif énekese, koncertet adott Solymosi Péter trombitaművész, Rippert Péter zongorista, Hegedüs Balázs kürtművész, Stier Laura hegedűművész, és Vucskics Anett énektanár. 2021. november 25-én a Vigadóban egy nagyszabású gálahangversenyt tartottak több mint száz fellépővel a legkisebbektől egészen a világot bejárt művészek közreműködésével. 

E sorozat zárását tartják hétfőn este hat órakor a zeneiskolában, jubileumi könyvbemutató beszélgetéssel. Előtte a hangversenyteremben délután egy és fél öt között zenés véradásra kerül sor, ahol az élőzene világnapja tiszteletére az iskola növendékei zeneszóval kedveskednek a véradóknak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!