Több mint száz árus várja a kilátogatókat

2022.08.21. 15:21

Két baba-és gyerekholmi börze segíti a családokat a tanévkezdésben

A Pécsimami és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. közös szervezésében megvalósuló programok sokaknak segíthetnek enyhíteni a bölcsőde-, ovi- és iskola kezdéssel járó anyagi terheket. A börzék 2022. augusztus 28-án (vasárnap) 7.00 és 10.00 óra között, majd szeptember 4-én (vasárnap) 15.00 és 18.00 óra között rendezik meg az új vásárcsarnoknál.

Sz. D.

A börzére látogatókat mindkét alkalommal több mint száz árus várja, és a bolti ár töredékéért cserélhetnek gazdát a feleslegessé vált, de még jó állapotú gyerekruhák, tanszerek, játékok és babakellékek – írja közleményében a Pécsimami Közhasznú Egyesület.

A szervezők az idei két időponttal szerettek volna lehetőséget teremteni arra, hogy mindenki a számára legkényelmesebb formában vegyen részt az eseményen. A leendő vásárlóknak készült ez az űrlap, ahol megírhatják az eladóknak, hogy mit vásárolnának szívesen gyermeküknek. Ha ezt megteszik és  bármelyik börzén az első 100 látogató között érkeznek a helyszínre, garantált ajándékcsomagot vehetnek át.

Mindkét börze szabadtéri, így ha kétes az időjárás, az űrlap kitöltőit e-mailben értesítik a szervezők arról, hogy az esőnapra (szeptember 11.) halasztják-e a programot. A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!