Siófok és Székesfehérvár is elérhető

2022.08.24. 12:03

Újabb közvetlen buszjáratok indulnak Komlóról

Szeptembertől tovább bővül a komlóiak számára elérhető közvetlen távolsági autóbuszjáratok száma, Siófokra és Székesfehérvárra is átszállás nélkül juthatnak el.

bama.hu (forrás: Komlói Tömegközlekedés Blog)

A Komlói Tömegközlekedés Blog 2020-as elindulása óta a helyi utazóközönség számára egyértelműen érzékelhető és használható fejlesztések történtek. Konkrét előremozdulás volt a tavaly bevezetett és azóta is töretlen sikernek örvendő Komló-Balatonmáriafürdő járat, amely idén már egészen a zalakarosi élményfürdőig szállítja az utasokat. De áprilisban sikerült bővíteni a Komló-Bonyhád-Budapest járatok számát is, valamint idén nyáron újra közlekedtek a Komló-Orfű közvetlen buszjáratok is. Emellett a város új autóbusz-állomást avatott idén januárban, ugyanekkor az eszköz oldalon is fejlesztés valósult meg, hiszen jelentősen megújult a helyi és helyközi buszflotta is. A blog kezdeményezésére négy darab Volvo 8900-as és négy darab Credo BN12 típusú autóbusz érkezett Komlóra.

Most itt egy újabb eredmény, a Komlói Tömegközlekedés Blog javaslata alapján tovább bővül a távolsági járatok száma, ezúttal Siófok és Székesfehérvár lesz elérhető közvetlen autóbuszjárattal. Az autóbusz szeptember 4-től, mindig a hetek első tanítási napját megelőző napokon (általában vasárnap) indul 12:10-kor Komlóról, majd Dombóvár, Tamási és Siófok érintésével a 7-es úton haladva Lepsényen át éri el végállomását, Székesfehérvárt.

Címkék#buszjárat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!