Tárgyalni sem hajlandóak

2022.09.16. 11:45

A pécsi Fidesz sajtóközleménye: nem a pécsieket védi a baloldali városvezetés, csak a haverok zsebét tömik most is

A pécsi Fidesz közleményt juttatott el lapunkhoz, amelyben felszólítják a baloldali városvezetést, hogy hagyják abba a szocialista tanácsadóik zsebének tömését, s végre álljanak a pécsiek mellé. A sajtóközleményt változtatások nélkül közöljük.

bama.hu

Fotó: Löffler Péter

„Szomorúan és döbbenten állunk Péterffy Attila döntése előtt. A gyáva baloldali városvezetés tárgyalni sem hajlandó arról a mentő-programól, amelyet a pécsi Fidesz terjesztett elő azért, hogy a rászoruló pécsiek és a helyi kisvállalkozások képesek legyenek megmaradni a háború okozta energiaválság és az emiatt elszabaduló árak miatt. Ezek a vállalkozások pécsi családokat tartanak el, munkát és megélhetést biztosítanak, az önkormányzatnak pedig kötelessége lenne gondoskodni arról, hogy minden lehetséges módon megvédje a pécsieket, megvédje a munkahelyeket.

A baloldal azonban nem ezt teszi Pécsett!

Péterffy Attila nem a pécsiek támogatására, hanem még mindig tanácsadókra, haverokra, szükségtelen „tanulmányokra”, kamu látványtervekre, jutalmakra, prémiumokra és Delhusa Gjonra költ el tíz és százmilliókat, ami ezekben a válsággal sújtott időkben megbocsáthatatlan bűn.

Felszólítjuk Péterffy Attilát és a városvezetést, hogy azonnal hagyják abba a szocialista tanácsadóik zsebének tömködését, fogják vissza magukat és végre álljanak a pécsiek mellé, és viselkedjenek felelős városvezetőhöz méltón. Legalább ebben a háborúval sújtott válságos időben ne önmagukra gondoljanak, hanem a városra."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!